+4 0747 637 100

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Întrebări frecvente

Ce trebuie să fac să mă angajez?

În primul rând trebuie să ai 18 ani împliniți și să ne contactezi pentru stabilirea unui interviu,fie prin formularul de pe site, email sau telefon.

În ce constă interviul?

Interviul va fi o discuție liberă unde vei afla mai multe detalii și noi la rândul nostru te vom cunoaște.Vei face un tur al studioului și probabil vei cunoaște viitoarele tale colege. Dacă nu ești hotărâtă nu trebuie să ne dai un răspuns pe loc.

Cât pot câștiga în prima lună?

Media caștigurilor din prima lună în studioul nostru este undeva la 700-1.200$ pentru un model care respectă sfaturile noastre, are un aspect fizic plăcut și o engleză de nivel mediu.

Ce program de muncă aveți?

În general avem 3 de ture de muncă: tura de dimineață de la 07:00- 15:00, tura de după-masă 15:00-22:00 și tura de noapte 22:00-06:00, dar avem modele care vor să muncească mai mult și modele care sunt la facultate, în acest caz facem un program preferențial.

Nu am experiență în domeniu,este asta o problemă?

Desigur că NU ..Experiența se câstigă în timp și toți trebuie să pornim de jos? Avem echipa noastră care te va ajuta să ajungi cât mai repede un model de succes.

Va putea afla cineva ce muncesc?

Noi punem confidențialitatea pe primul plan și de asta noi îți vom asigura confidețialitatea 100%.Vei avea un nickname pe siteurile de videochat care va fi cunoscut doar de tine și îți sugerăm să nu dezvălui nimănui acest nume. Pe siteurile de videochat îți vei putea alege tările care vrei să fie banate.

Aveți secțiuni de adult dar și de non-adult?

Da, se poate lucra pe secțiunea de adult dar și cea de non-adult, în funcție de limitele tale. Detaliile le vei afla la interviu.

Cum îmi voi primii banii?

La studioul nostru de videochat poți lucra cu Carte de muncă sau Contract de colaborare, iar banii îți vor fi plătiți de două ori pe lună fie în mână, fie prin transfer bancar. E alegerea ta.

Oferiți cazare?

Nu îți vom putea asigura cazarea dar după semnarea contractului te putem ajuta cu un avans și cu găsirea unui apartament de închiriat doar al tău?

Trebuie să plătesc ceva pentru poze?

Desigur că NU! Pozele și tot conținutul care va fi făcut la OnixStudio este asigurat în totalitate de noi. La sedințele foto vei avea parte de un make-up artist și hair stilist gratuit și o garderobă de unde îți vei putea alege ținutele pentru poze.

Sunt studentă și în timpul sesiunii am nevoie de zile libere, este vreo problemă?

Bineînțeles că nu, toată echipa studioului este tânară și am trecut și noi prin facultate, suntem aici să te susținem cât putem de mult :)

Sunt obligată să fac ceva ce nu aș vrea?

Toată lumea vine cu o concepție de genul și răspunsul nostru a fost întotdeauna NU. Vei face exact ceea ce îți dorești și ceea ce iți va face plăcere. Studioul nostru pune accent pe personalitatea fiecăreia și pe promovarea ei.

Trebuie să arăt ca un model din revistă?

Aspectul fizic contează în acest domeniu, dar nu este esențial. Contează să ai un aspect îngrijit, nu să fii de 90-60-90.

Se poate lucra și la cuplu?

Legea din România interzice acest lucru și noi colaborăm doar cu persoane de sex feminin.

OnixStudio

Dacă ai ajuns până aici, hai să încercăm următorul pas. Ia legătura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

+4 0747 637 100

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

APLICĂ ACUM, TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top